WereldLichtjesDag

Op 10 december a.s. wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Dordrecht en Omstreken (DenO) Uitvaartverzorging doet mee aan dit prachtige wereldwijde initiatief en stelt u en uw familie en vrienden in de gelegenheid bij ons in het pand deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Programma voor zondag 10 december a.s.

Vanaf 17.00 uur bent u welkom in ons restaurant De Orangerie. Wij ontvangen u met een kopje koffie, thee of iets fris en u krijgt hier de gelegenheid voor het aanschaffen van uw WereldLichtjes kaars met onderzethart waarop u de naam van het betreffende kind op kunt schrijven. Zo kunt u na de bijeenkomst uw kaarsje en beschreven hart mee naar huis nemen. Tegen 18.00 uur begint de bijeenkomst in de Wilhelminazaal met mooie muziek en emotievolle verhalen en het voorlezen van de namen van de overleden kinderen. Om 19.00 uur gaan we de kaarsjes aansteken om op onze manier WereldLichtjesDag te vieren.

Hierna is er nog volop de gelegenheid om bijeen te zijn en nog wat te drinken in De Orangerie. Toegang is GRATIS, u moet zich wel even via onderstaan formulier aanmelden.