Begraafplaats Sliedrecht

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Dordrecht is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.
Aan de Thorbeckelaan10 in Sliedrecht ligt de Algemene begraafplaats van Sliedrecht. DenO Uitvaartverzorging verzorgt hier regelmatig begrafenissen of een urnenbijzetting. Voor crematies in Sliedrecht e.o. wordt meestal gebruik gemaakt van de faciliteiten van DenO in Dordrecht. Hier is ook de winkel van de Monumententuin waar grafmonumenten en urnen besteld kunnen worden.