Natuurbegraafplaats De Hoevens

De liefde van de natuur voel je op natuurbegraafplaats De Hoevens, het geeft je kracht en vrede.
Natuurbegraafplaats de Hoevens is gelegen op een eeuwenoud landgoed, tussen Alphen en Goirle in Noord Brabant. Hier wordt een unieke locatie geboden voor de laatste rustplaats midden in de natuur. Het is een bijzonder alternatief voor traditioneel begraven of cremeren, waarbij de natuurlijke cirkel van leven en dood centraal staat.

Wat is natuurbegraven?
Natuurbegraven is een manier van begraven, waarbij verbondenheid met de natuur en de kringloop van het leven centraal staat. Dat kan op een plek van uw keuze op Natuurbegraafplaats de Hoevens. Hier wordt een graf vanzelf weer onderdeel van de natuur, waarop wilde bloemen, grassen en inheemse bomen en planten kunnen groeien en bloeien.

Om deze natuurlijke kringloop niet te verstoren wordt er uitsluitend begraven in een biologisch afbreekbare kist, mand, lijkwade of urn. Een graf wordt enkel aangeduid met een houten boomschijf met inscriptie of herinneringsboom. Bovendien wordt het graf niet onderhouden, maar krijgt de natuur alle ruimte, zonder dat deze verwilderd. Wat blijft is een bijzondere plek op het landgoed waar nabestaanden in alle rust een dierbare kunnen gedenken.
Kies zelf uw laatste rustplaats in de natuur. Voor meer informatie neemt u contact op met de uitvaartverzorger van DenO 078- 6 48 34 83.
Wilt u meer weten over Natuurbegraafplaats de Hoevens kijk dan op www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl
 
Een bijzonder alternatief voor traditioneel begraven en cremeren